Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tentokrát to vezmu stručně, předem upozorňuji, že jsem si na místě nic k průběhu nezaznamenal, tak pokud někdo nazná, že se uváděná fakta od skutečnosti liší, ať mě opraví, či omluví - jak je libo.

Hrálo se v sobotu 14. července po skončení tradiční hasičské soutěže, už druhým rokem označované Memoriál Antonína Křepely. Tu jsem neviděl, ale prý to naši hasiči zvládli dobře, jaké překvapení, že;-). Fotbal přišel na řadu něco před 19 hodinou. Po celý den bylo skoro jasno a poměrně teplo, což vydrželo i na večer. Rozhodčího a zároveň komentátora utkání dělal Tonda Doležel a obě role zvládal s patřičným nadhledem, o což šlo asi především. Hrací doba byla stejně jako loni 4x 10 minut. Po loňské výhře ženatých se letos zrodila v normálním čase remíza 3:3 (0:0, 0:2, 2:0, 1:1), když vedení se ujali svobodní po hlavičce Pavla Doležela, na 2:0 upravil Dominik Špinar, poté ženatí brankami Radima a Zdeňka Křepelových vyrovnali, v poslední čtvrtině se podruhé tentokrát prudkou střelou prosadil Dominik, ale ženatí zvládli zanedlouho vyrovnat, když přihrávku Radka Jonáše, přestoupivšího v polovině utkání do táboru ženatých (přesný důvod krom dosavadní očividné marné snahy ženatých o atakování branky svobodných oznámen nebyl), uklidil do brány Zdeněk Vilt. Ve zbylých několika minutách zápasu už branka nepadla, což jsem hodnotil spíše jako úspěch nás svodobných, hm. Penalty načali svými kopy gólmani, díky čemuž se myslím do vedení dostali svodobní, v dalším průběhu však několik jejich borců zaváhalo, jmenovitě mohu uvést Jakuba Švancaru a Jiřího Křepelu, pokud se nepletu také Dominika a Ferdu (gólman, aniž by to byl kdo čekal, nás vychytal), na straně ženatých neuspěli už, pokud vím, jen Patrik Crhák a možná i Radek Jonáš, a jelikož kopali snad všichni kromě Tomáše Tenory, na kterého se už nedostalo, stali se pravděpodobně s výsledkem 4:2 na penalty vítězi i tento rok ženatí.

Sestavy - svododní: Jan Záboj - Radek Jonáš (1. půlku), Tomáš Tenora, Pavel Doležel, Dominik Špinar, Jakub Švancara, Jiří Křepela, František Tenora ml. - ženatí: Martin Kučírek – Laďa Švancara, Zdeněk Vilt, Radim Křepela, Patrik Crhák, Zdeněk Křepela a druhou půlku Radek Jonáš. Letos byla účast opět skromnější, ale co už, dá se s tím opravdu málo co dělat.

 

 

Náhledy fotografií ze složky svobodní-ženatí 2018