Jdi na obsah Jdi na menu
 


I o letošní pouti se podařilo sestavit 2 týmy, které se utkaly v malé kopané. Hrálo se v sobotu 15.7.2023 asi od 18 h na hřišti Pod kaštany. Stejně jako loni se kvůli Killinagang fesťáku na Karbu nekonala hasičská soutěž (letos hasiči soutěžili v rámci oslav 135. let založení sboru v sobotu 1.7.) a tedy ani večerní zábava. Odpolední program měl čítat od 16 h převážně fotbalové soutěže pro děti i dospělé (musím teda ještě zjistit, jak moc tato část proběhla), každopádně k sedmé hodině (kdy jsem až stihl dojet...) zápas mezi svobodnými a ženatými vrcholil poslední třetinou. Poté následovalo jako loni posezení bez hudby, přesto se pro některé protáhlo opět do tmy. O organizaci se opět podělilo více místních spolků, za což jmenovitě díky Zdenkovi, Lubošovi a Tomášovi, ostatním za herní a diváckou účast.

K fotbálku jen tolik, že se prý hrálo na 2x15 a 1x10 minut, rozhodčím byl Pavel Jonáš a hráčská účast i letos zaplať pánbů překonala min. potřebný počet 12 (o dva), ovšem snad jen protože se mezi  objevily opět nové tváře, alespoň se zdá, že je stále kde brát;-). K průběhu - při vedení svobodných se našli i na opačné straně ambiciózní hráči, kteří dokázali v závěru utkání skóre dohnat. O pomyslném vítězi tak, jako už téměř tradičně, rozhodly penalty.

Souhrn: Svobodní – ženatí 5:5 (1:1, 4:2), na penalty asi 4:1 (úspěšní střelci: min. Tomáš, František, Jakub, Vítek - Pája) takže stejně jako loni vyhráli svobodní! Branky: 2 F. Tenora, Jar. Sommer, Jak. Sommer, O. Vrbka – 3 M. Jonáš, Z. Křepela, P. Doležel. Sestavy - svobodní: Tomáš Tenora - Vítek Knoflíček, Žanetka Pelíšková, Jakub a Jaromír Sommerovi, František Tenora ml., Ondřej Vrbka; ženatí: Patrik Crhák – Pavel Doležel, Martin Jonáš, Radek Jonáš, Libor Knoflíček, Zdeněk Křepela, Petr Vrbka.

 

Náhledy fotografií ze složky Svobodní-ženatí 2023