Jdi na obsah Jdi na menu
 


   Lední hokej hrajeme téměř výhradně v domácím prostředí na hřišti za školou, výhradně pro vlastní potěšení a bez veškerých ambiciózních projevů co se týče porovnání našich hokejových kvalit s okolním světem.  Pro úplnost je třeba dodat že v době nedávné proběhl i jeden přátelský zápas v okolí Lázní Jeseník (bohužel podrobnosti nebyly zaznamenány) a v době dávné proběhl jeden dvojzápas v prestižnějším duchu s výběrem Rudky (pokud vím tak naše technické pojetí jejich živelný, místy až chaotický, styl jasně převyšovalo).

   Technické prostředky jsou skromné -povrch hřiště se před zimou zběžně urovná dostupnou technikou, postaví se mantinely (zrobené ze dřeva svépomocí) a při dostatečném mrazu už jen stačí nastříkat ledovou plochu (v posledních letech jen díky od hasičů zapůjčenému čerpadlu).

   Poslední dvě zimy nám počasí v tomto směru nebývale přálo, předminulou zimu jsme toho docela hojně využívali a  hráli tak dvakrát až třikrát do týdne (z těchto klání pochází veškeré fotky). Loňskou zimu už byla účast bídná, jak kluci z Pořící tak z Brna nepřijeli ani jednou, tak jsme ve slušném počtu hráli snad třikrát. Tak doufejme že letos (píše se rok 2006) počasí opět vyjde, že se žádná z opor na fotbale nezraní, že slečny nebudou svým hochům v účasti bránit a že si tedy zase zahrajem.

 

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek