Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pohár STK Zbraslavec 2011 - XVII. ročník
Hráno v neděli 3. 7. 2011 na hřišti Pod kaštany, hrací doba 2x20min., o 3.místo 2x15,počasí – zataženo, přeháňky, místy déšť, teplota asi 17°C.

     Partneři a sponzoři akce:
Obec Zbraslavec, Pivovar Černá hora, Pila Radim Křepela, Truhlářství Petr Křepela, TGA s.r.o., zemědělské družstvo vlastníků Nýrov
 

Výsledky:
zápas1-sk. A: Drnovice – Lhota u Lysic 3:4
br.: 2 Haničinec, Komárek - 2 Měcháček, Zeman, Jonáš P.
Přes téměř trvalou převahu Lhoty se do dvoubrankového vedení dostali Drnovice. Lhota však v závěru po zásluze skóre otočila.
z.2-sk.B: Zbraslavec - Dýmky 3:2(0:0)
br. Doležel P., Nedoma, Jonáš M. – Krška D., Krška K.
Vedení se ujaly Dýmky, když se trefili dvakrát po sobě při průniku za strany. Zbraslavec kontroval dvěmi šťastnými zásahy za pomoci soupeřových bránících hráčů a poté rozhodl krásnou akcí po náběhu Martina Jonáše středem a střelou po přesně načasované přihrávce od Radima Křepely.
z.3-sk.A: Lhota - Rozseč 6:1
br.: 3 Měcháček, 2 Jonáš P., Setnička P. - Krása
I ve svém druhém utkání jasně kralovala Lhota a tentokrát se to plně odrazilo ve skóre. Soupeřem jim byli dorostenci Kunštátu, hrající pod hlavičkou Rozseče, ovšem na výborný tým protivníka neměli nárok.
z.4-sk.B: Dýmky - Kunštát 0:5
br.:2 Loukota I., Havlíček, Šváb, vlastní
Jednoduché vítězství nad oslabeným soupeřem, který hrál bez střídání se zrodilo už v první půlce. Ve druhé Kunštát evidentně ubral a do šancí se dostávaly i Dýmky, ale v nich pouze dvakrát trefili brankovou konstrukci.
z.5-sk.A: Rozseč - Drnovice 3:5
br.: 3 Adamec – 2 Haničinec, Blažek, Opluštil, Kubala
Do dvoubrankového vedení se po zásluze dostali překvapivě mladíci. V úvodu bez výraznějšího zájmu hrající Drnovice se nakonec do utkání o třetí místo přece jen kvalifikovali.
z.6-sk.B: Kunštát – Zbraslavec 1:1(0:0)
br.: Adámek - Novotný
V zápase o postup do finále se většinou na krásu nehraje a nebylo tomu ani tentokrát. Asi v polovině druhé půlky se Zbraslavec potřebné branky dočkal, po odraženém míči se pohotově trefil Martin Novotný. Ale radost domácím vydržela asi jen minutu, když se tísněnému Kubovi nepodařilo chytit centrovaný míč a soupeř pak lehce skóroval. Závěr byl hektický. Protiútoky Kunštátu do otevřené obrany domácích neuspěly a neuspěla ani snaha po odpískání penalty po zákroku Pepy Banyi v samém závěru.
 
tabulky:  A:                                                     B:

1.
Lhota
2
0
0
10:4
6
 
1.
Kunštát
1
1
0
6:1
4
2.
Drnovice
1
0
1
8:7
3
 
2.
Zbraslavec
1
1
0
4:3
4
3.
Rozseč
0
0
2
4:11
0
 
3.
Dýmky
1
1
0
2:8
0


z.7-o 3. místo: Drnovice - Zbraslavec 6:1(3:1)
br.: 2 Opluštil, 2 Haničinec, Komárek, Kubala – Křepela L.
Začátek zápasu rozhodně nepředpovídal jak vše nakonec dopadne. Oba týmy jednoduše nebyly ve své kůži. Ale branky padat začaly. Na první trefu Drnovic, domácí ještě dokázali odpovědět parádní trefou Luboše Křepely, ale od té chvíle paradoxně existoval na hřišti pouze jeden tým, Drnovice. S dalšími dvěma brankami a dalšími ve druhé půlce se stále více propadali domácí do herní beznaděje a výsledek tomuto stavu bohužel plně odpovídal.
z.8-finále: Lhota u Lysic - Kunštát 3:0(1:0)
br.: 2 Mihola, Kubica
Kunštát celý zápas nehrál dostatečně aktivně a s potřebným nasazením, proto bylo otázkou času kdy se výborně a kompaktně hrající Lhota prosadí. Po gólu v první půlce přišly další dvě trefy po změně stran a turnaj tak poznal zcela zaslouženého vítěze.
 
Individuální ocenění: nejlepší brankář – Jan Španěl (Drnovice), nejlepší střelec: Martin Haničinec (Drnovice) 6 br., nejlepší hráč Vítězslav Boček (Kunštát).
 
Sestavy:
Lhota u Lysic: 1 Zdeněk Setnička – 4 Radek Jonáš, 5 Petr Setnička, 6 Pavel Setnička, 7 Kubica, 8 Pavel Jonáš, 9 Alois Zeman, 10 Laďa Měcháček, 11 Erik Mihola
Drnovice: 1 Jan Španěl – 2 Menšík, 4 Jaromír Komárek, 6 Vlastimil Borek, 9 Martin Haničinec, 10 Tomáš Opluštil, 11 Tomáš Kubala, 12 Martin Blažek
Dýmky Krška: 1 Roman Dvořáček – 3 Jiří Stria, 4 K. Stehlík, 6 Jiří Pecha, 7 Karel Krška, 8 David Krška, 9 Petr Crhák
Kunštát: 1 Petr Pavel – 2 Jan Havlíček (jen 1. záp., 2.a 3. potom Oliver Kuruc), 4 David Doležal, 5 Španěl, 6 Ivo Loukota, 8 Tomáš Adámek, 9 Vlastimil Šmerda, 10 Pavel Šváb, 11 Josef Banya, 15 Vítězslav Boček, 16 Lukáš Včelík
Rozseč: 1 Dominik Kopecký – 6 Vlastimil Šmerda, 7 Pavel Blaha, 8 Petr Krása, 9 Jan Sojka, 10 Filip Adamec, 13 Jan Juránek
Zbraslavec: 30 Petr Kubíček – 2 Radek Jonáš, 4 Lubomír Křepela (2.a 3. zápas), 8 Lukáš Nedoma, 11 Martin Novotný, 17 Pavel Doležel, 21 Radim Křepela, 36 Jiří Křepela, 60 Tomáš Tenora, 66 Martin Jonáš
 

Náhledy fotografií ze složky Pohár STK Zbraslavec 2011