Jdi na obsah Jdi na menu
 


   Tradiční zápas se dlouho nesl v tradičním duchu – svobodní vedli 1-0, až do úvodu třetí třetiny (hráno opět na 3x20 minut) kdy vyrovnal dosud neviděným individuálním průnikem a prudkou střelou do šibenice Laďa Švancara. Ovšem za chvíli opět svobodní vedli, dokonce o dvě branky, když se k velkému údivu nejen ženáčů dvakrát zblízka trefil Patrik Crhák. Úleva ženáčů tak byla opravdu velmi krátká a museli opět zabrat, dotahovali tedy prakticky celý zápas, z toho pak plyne, sice nevím jestli u všech, ale někteří vydali spoustu sil, s takovým Radimem se v tomto ze svobodných nemohl rovnat zdaleka nikdo. No a že se snaha vyplácí, se nakonec i potvrdilo. Přišla totiž i tradiční závěrečná pětiminutovka... Po nešťastném odrazu od Radkovy ruky při souboji ve vápně snížil z penalty Franta Tenora a snad minutu nebo dvě před koncem nakonec vyrovnal Radim Křepela. Že jedna ze stran nechtěla hrát prodloužení nikoho moc nepřekvapilo, tak o „vítězi“ rozhodly penalty. Jelikož za svobodný dali pouze Tomáš Tenora a Martin Cetkovský a naopak Radek Jonáš, Honza Doležel a Jiří Křepela nedali, byly dvě penalty, které ženáčům chytil Zdeněk Křepela málo. Nakonec se tedy z výhry netradičně radovali ženatí…

   Shrnutí: SVOBODNÍ - ŽENATÍ 3:3 (1:0,0:0,2:3) penalty 2:3
Branky: Jan Doležel 1-0, Vladimír Švancara 1-1, 2 Patrik Crhák 3-1, František Tenora (pen.) 3-2, Radim Křepela 3-3. Rozhodčí Antonín Křepela. Diváků cca 40.
   Pamětihodného výsledku dosáhli: Petr Krása v brance, Pavel Jonáš, Pavel Crhák, Radim Křepela, Laďa Švancara, Franta Tenora, Milan Hégr a Jirka Trávníček.
 

Náhledy fotografií ze složky svobodní-ženatí 2007