Jdi na obsah Jdi na menu
 


     SVOBODNÍ- ŽENATÍ 7:7 (0:2,6:0,1:5) pen. 1:2
 
 
Tradiční zápas se hrál v sobotu 17.7.2010 asi v 17:30, na 3x20 min. Rozhodčí František Tenora.

Branky: Laďa Odehnal 0-1, Pavel Křepela 0-2, Patrik Crhák 1-2, Jiří Křepela 2-2, Patrik Crhák 3-2, Pavel Doležel 4-2, Tomáš Tenora 5-2, vlastní 6-2, David Kuna 6-3, Pavel Křepela 6-4, Laďa Odehnal 6-5, Jiří Křepela 7-5, Pavel Křepela 7-6, David Kuna 7-7. Penalty: 1. ž-Laďa Odehnal nedal 0-0, 1. s- Tomáš Tenora nedal 0-0, 2. ž-David Kuna dal 0-1, 2. s-Zdeněk Křepela dal 1-1, 3. ž-Jirka Trávníček dal 1-2, 3. s- Pavel Doležel nedal takže konečný stav zůstal 1-2 pro ženáče.
  

K průběhu: počáteční velmi vlažná hra se nesla především ve znamení setřesení únavy z turnaje ve Voděradech, odkud většina z nás dojela teprve před půl pátou. Proto to byli ženatí, kteří tam měli zastoupení pouze v Radimovi, a kteří této situace využili ke skórování a to dokonce dvakrát. Na druhé straně se snažil prakticky pouze Honza, ale u spoluhráčů téměř žádnou podporu nenašel a sám se tentokrát prosadit nedokázal, neboť soupeř si na něj dával velký pozor. Svobodní se tak nedostali prakticky vůbec k ničemu, ale občas to může znamenat pověstný klid před bouří.

A ta po první přestávce přišla popravdě zcela nečekaně. Obrana ženatých se jakoby soustředila prakticky pouze na Honzu, což svobodní konečně pochopili a ostatní hráči se dostávali do šancí, při jejich téměř stoprocentním využití nabral zápas úplně jiný vývoj, postupně skórovali Patrik, Jirka, opět Patrik, Pavel, Tomáš a v závěru zmar ženatých v této části završil vlastním gólem Radim.

Přestože až v této chvíli jsme se dověděli že se hraje na tři třetiny, a dál nepokračoval Honza, který nebyl zdravotně zcela v pořádku, byli jsme v klidu a nejen nám se zdálo být o výsledku rozhodnuto. Jenže v těchto zápasech už se přihodil nejeden neuvěřitelný zvrat, takže další průběh nebyl zas tak úplně překvapivý. Rychlý třetí gól ženatých dal David, střelou zdálky, která prošla Zdenkovi mezi nohama. Bohorovnost obrany svobodných pak potrestal ještě Pavel a Laďa, který dal gól ani nevěděl jak, když se Radimova střela odrazila od tyče do jeho nohy a pak do brány. Pak jsem ještě na závěr naskočil ze střídačky a povedlo se mi zakončit jednu z mála našich akcí a levačkou jsem z první zvýšil vedení svobodných na 7:5. Ovšem ani tento stav dlouho nevydržel a ženatí díky Pavlovi, který dalším pohotovým a nechytatelným zakončením završil hattrick a Davidovi, který skóroval asi minutu před koncem, upravili na konečných sedm-sedm.

O vítězi tak rozhodly penalty, které svobodní bohužel stejně jako v odpoledním finálovém zápase ve Voděradech nezvládli, konkrétně v obou případech to byl Tomáš, kterému to letos nevyšlo, oproti loňsku, kdy rozhodující penaltu proměnil, ale to se kopalo až po rozhodnutém zápase. Na pohodovém zápase bylo snad jedinou nepříjemnou věcí zranění kotníku Ladi Švancary, který si nedal pozor na Radka a hřiště musel opustit za pomoci spoluhráčů..
 

Sestavy: Svobodní: Zdeněk Křepela – Tomáš Tenora, Radek Jonáš, Honza Doležel, Jiří Křepela, Pavel Doležel, Patrik Crhák, Tomáš Křepela.
Ženatí: Petr Krása – Pavel Jonáš, Pavel Křepela, Radim Křepela, David Kuna, Vladimír Švancara, Vladimír Odehnal, Jirka Trávníček.

Obrazek