Jdi na obsah Jdi na menu
 


Hned další víkend po začátku sezóny předehrávalo áčko i utkání třetího kola se Slovanem Hodonínem B. Loni naši s tímto soupeřem doma remizovali a venku prohráli. V tabulce skončil Hodonín pátý, o dvě příčky před našima.

Ve čtyřhrách i potřetí letos zvítězili bráši Radim s Lubošem. O druhý bod se bojovalo déle. Luboš B. s Martinem vedli 2:1 na sety, ale další dva sety prohráli shodně 7:11. Vyrovnaný stav byl i dále, po prvním a druhém kole dvouher. Radim v nich vyhrál obě, Bezďa a Pavel po jedné. Ve třetích dvouhrách uspěl mimo Radima s Bezděm i Luboš K., když ve třech těsných koncovkách porazil „trávaře“ Drábka. Když v závěrečném kole porazil Radim i jedničku hostí Bohunského, mohl každý ze zbývajících tří zápasů rozhodnout o celkové výhře. Pavel však s Kočišem prohrál 1:3, tak to zůstalo na Bezdíkovi. Nad Drábkem sice získal lehce druhý a třetí set, ale soupeř, při vyhraném prvním, v těsné koncovce čtvrtého poměr setů vyrovnal. Nervy pracovaly i v tom pátém, tentokrát to dopadlo dobře pro naše - 11:8. Byla to jediná výhra našich ze tří pětisetových zápasů v tomto utkání. Naši tímto zaznamenali první výhru v sezóně. No konečně:).
   KS1 - 3.kolo: Zbraslavec A – Hodonín B 10:7, sety 37:26, body: Křepela L. 1,5, Bezděk 3, Těžký 1/3, Křepela R. 4,5, Cetkovský 0/0,5 – Bohunský Rostislav 3,5, Kočiš Radim 1, Drábek Ivo 1,5, Salajka Milan 1/3.
 
Ukázka jednoho našeho nepovedeného závěru čtyřhry...
 
Ve čtvrtek 3.10. odehrálo éčko ve Vískách už jen přípravný zápas na novou sezónu v RS-2. Už bez Martina Křepely, si hráči vedli většinou lépe než v prvním měření sil, ač na výsledcích to není zas tolik poznat.
Kvalifikace o RS1 – 2. kolo: Vísky – Zbraslavec E 14:4, sety 49:18, body: Kamba Stanislav 2,5, Čapka Libor 4,5, Synek Karel 4,5, Učeň Jan 2,5 – Jonáš P. 2, Křepela J. 1, Odehnal M. 1, Kyzlink O. 0.
 

Náhledy fotografií ze složky víkend2-6.10.2013 A-Hodonín B