Jdi na obsah Jdi na menu
 


Céčko v odloženém utkání 1. kola poměrně nečekaně vyhrálo ve Žďárné. Očekávání byla totiž před utkáním hodně mírněna, nevědělo se co čekat, jak od soupeře, tak od vlastních hráčů. Výsledek pak znamenal příjemné překvapení, pro naše, pro domácí tomu bylo naopak. Roman se ukázal v dobré formě, alespoň v takové, která stačila na všechny soupeře. Martin se Zdenkem uhráli, co měli a Vláďa také pomohl.
Ve druhém kole céčko nenavázalo na páteční výhru a s Rohozcem doma prohrálo. Přitom úvod našim vyšel, po polovině dvouher totiž vedli 6:4. Ve zbylých dvou sériích dvouher však vyhrál pouze obě své Roman a hosté tak skóre otočili.
RP-1 -1.kolo: Žďárná A – Zbraslavec C 8:10, sety 33:32, body: Polívka Jan 0, Richter Milan 3,5, Polívka Marian 3,5, Polívka Radek 1 - Illek R. 4,5, Jonáš M. 2,5, Křepela Z. 2, Křepela Vl. 1
2.kolo: Zbraslavec C – Rohozec A 8:10, sety 32:38, Illek R. 4, Jonáš M. 1, Křepela Z. 1,5, Odehnal Vl. 1,5 - Kříž Radek 3, Matoušek Petr 1,5, Suchomel Josef 3,5, Kříž Zbyněk 2.
 

Déčko hrálo první domácí utkání ve středu s Rájcem C. Začátek byl, i přestože obě čtyřhry vyhráli hosté, vyrovnaný. Průběžný stav byl 5:6. Pavel obě své úvodní dvouhry vyhrál. Martin sice ztroskotal hned v té první na Dudkovi, ale byla to nakonec jeho jediná prohra. Jaróš taky prohrál s Dudkem, ale jeho body chyběly více v závěru, kdy třetí a čtvrtou dvouhru prohrál v pěti setech. Chybějící body neuhrál ani Vláďa, naopak mu to šlo nejmíň a vyhrál pouze dva sety. Ve druhé polovině dvouher rozhodl soupeř o své výhře šesti výhrami v řadě.
RP-4 – 2. kolo: Zbraslavec D – Rájec C 6:12, sety30:41, Křepela P. 2, Křepela Vl. 0, Křepela M. 3, Just J. 1 - Bartoš Rostislav 2,5, Koumar Jiří ml. 3,5, Dudek Michal 4,5, Falta Jiří 1,5.

Video je z kousku poslední dvouhry Martina.

Éčko hrálo doma už letos podruhé (po nepovedené kvalifikaci). Utkání s Kunicemi se dá označit za "derby", takže na něj dokonce byli zvědavi, alespoň v úvodu, nějací diváci. Utkání bylo nebývale dramatické, alespoň výsledkově. Herně bych to radši nerozváděl. Hrálo se osm pětisetových dvouher a výsledek byl dlouho vskutku na vážkách. Na straně domácích se přeci jen projevila větší zkušenost, když Sláva ani jednou nezaváhal a naopak na straně hostů zůstal malinko za očekáváním Roman Opluštil, který všechny tři své pětisetové zápasy prohrál. Z pohledu hráče to byla velká bitva, s nemalým nervovým vypětím, které nepřišlo nazmar:-).
P.S. Pozoruhodné je, že v úvodu sezóny se nějací diváci objeví, ale pak když už hra většinou vypadá přeci jen o dost lépe, už ne;-).
RS-2A – 2. kolo: Zbraslavec E – Kunice A 10:8, sety 38:36, Křepela J. 3, Jonáš P. 4,5, Odehnal M. 2,5, Kyzlink O. 0 – Opluštil Roman 1,5, Žáček Pavel st. 1,5, Mrázek David 3, Žáček Lukáš 2.

 

Náhledy fotografií ze složky víkend4-20.10.2013 C-Rohozec A