Jdi na obsah Jdi na menu
 


12.2.2011-KSII: Zbraslavec_A-Boskovice_A

V patnáctém kole nastoupilo áčko doma proti Boskovicím. V letošní obvyklé sestavě nemohlo pomýšlet na nic jiného než vítězství.

Ve čtyřhrách Radim s Lubošem B. hráli proti Bednářovi a Klečkovi (ne ten inspektor;-) a po vybojovaném prvním setu, druhý získali hladce a přes ztrátu třetího, čtvrtý už jasně ovládli. Petr s Martinem proti Těžkýmu a Horváthovi první set vyhráli, druhý prohráli a ve třetím se za stavu 6:6 zápas definitivně zlomil. To prý peťan řekl Marťasovi aby jen pinkal. No a Marek Horváth je čtyřikrát po sobě poslal. Ve čtvrtým už na rozjetého soupeře nestačili. V úvodním kole dvouher Radim přes prohraný první set porazil celkem jasně Horvátha. Martin se nemohl dostat do tempa a prohrál s Těžkým 1:3. Petr porazil Klečku 3:1 a Luboš B. udolal Bednáře 3:2. Ujali jsme se vedení 4:2 a tento získaný náskok naši udržovali až do konce zápasu. Hosté dnes nepřijeli s nejlepší formou. Marek Horváth působil nevýrazně, Pavel Těžký zas v koncovkách setů nezvykle hodně kazil, jako by mu docházely síly. Míra Bednář už do druhého zápasu ani nenastoupil, vystřídal ho Leoš Zachoval. A Aleš Klečka zahrál obstojně jen v zápase s Radimem, kterého zle potrápil a prohrál až 10:12 v pátém setu. Naši zrovna taky nezářili, přesto Radim a Luboš uhráli plný počet, Petr po úvodní výhře už zbylé dvě dvouhry s Těžkým a Horváthem prohrál, limitován špatným kotníkem, ale nejen tomu jednoznačně nebyl ve své kůži. Martin v poslední době hraje víc útočně, v úvodních dvou dvouhrách nebyl o mnoho horší než soupeři, ale obě přesto prohrál. Ve třetí dvouhře pak po pětisetovém boji prohrál se Zachovalem. Chuť si tak spravil až v poslední dvouhře, ve které porazil ve třech setech nemotivovaného Klečku. Nakonec se do výsledku tento zápas ani nepočítal, protože podle zápisu desátý bod dosáhl Radim o něco později výhrou nad Pavlem Těžkým. Vůbec v dnešní zápase bylo nezvykle mnoho bodových šňůr a zvratů, jen pro příklad ani vedení 10:4 nestačilo Martinovi ve třetím setu zápasu se Zachovalem, set pak přesto vyhrál 14:12…

Výsledek 15.kola: Zbraslavec A - Boskovice A 10:6, sady 36:31.body: Křepela R. 4,5, Bezděk 4,5, Krása st. 1/3, Cetkovský 0/3 – Horváth 2,5, Těžký 2,5, Klečka 0, Bednář 0/1,5, Zachoval 1/2.