Jdi na obsah Jdi na menu
 


a-blansko+sokol_brno/ e-velenov_b

     Tentokrát ohlédnutí za domácími zápasy v pátek 9. a sobotu 10.12.2011. Kraj hrál 10. a 11. kolo, okres 8. kolo.

V předehrávaném utkání proti Blansku bylo jako obvykle klíčovým faktorem kdo přijede. No a podle očekávání to nebylo to nejsilnější co mohli postavit, aspoň teoreticky. Naši tak měli jednoznačně vyhrát. Po čtyřhrách naši vedli 2:0. Pak opět suverénně získávali body pouze Radim a Luba B. Martin i Luboš K. oba dvakrát prohráli a porazili Sukovou. Luboš navíc v posledním zápase, který už se do celkového výsledku nezapočítával, stihl porazit Procházku. Celkem dobrý zápas, se slušnými výkony na obou stranách, ale jedné přeci jenom vícJ.
I sobotní soupeř Sokolu Brno I nepřijel v nejsilnější sestavě. Chyběli jim dva z nejlepší trojice. Takže i tady nemělo být o výhře našich pochyb. Začátek však přesto překonal i ta největší očekávání. Že z úvodních šesti zápasů získáme pět bodů, to spíš jo, že v nich neztratí naši ani jeden set, snad ještě taky, ale že porazí Peťan výborného Kvardu, to teda fakt ne;-). Kvarta porazil až Luby B., takže sme vedli 6:1 a byli opět nařadě. Konkrétně Radim a Martin přidali další dvě výhry. To už se snad nedalo nevyhrát. Přesto to kluci zkusiliJ. Petr prohrál s bojovným Basovníkem, Radim s jednoznačně dnes nejlepším Kvardou a Martin se Sedláčkem. To už ale asi všem stačilo a Petr s Lubem přidali zbývající dva bodíky. Možná letos nejpohodovější utkání, i proto, že se v něm bylo více než obvykle na co koukat.
Vánoční přestávku v polovině soutěže tak naši stráví o skóre na druhém místě tabulky, neboť Silůvky také obě utkání vyhráli, ale i tak je to moc pěkný pohled.
Výsledky: STK Zbraslavec A – ČKD Blansko C 10:4 body: Křepela R. 3,5/3, Bezděk 3,5/3, Cetkovský 1,5/3, Křepela L. 1,5/3 – Kutil L. 2/3, Kutil Š. 1/3, Procházka 1/3, Suková 0/3. STK Zbraslavec A – Sokol Brno I C 10:4 Krása st. 2,5/3,5,Bezděk 2,5/3,5, Křepela R. 2,5/3,5, Cetkovský 2/3, Křepela L. 0,5/0,5 – Kvarda 2/3, Sedláček 1/3, Bartoš 0/3, Basovník 1/3.
 
Béčko v Šošůvce je odloženo na příští víkend.
Céčko předehrávalo doma s Rájcem a neslavně prohrálo 2:16. Body Jonáš M. a Odehnal Vl.
Déčko taky předehrávalo ve Vanovicích a prohráli tam 8:10.
Éčko v sobotu doma porazilo Velenov, celkem jasně. Zahráli si i někteří hráči efka, které mělo v tomto kole volno.
STK Zbraslavec E – SDH Velenov B 11:7 Švancarová V. 3, Křepela P. 1,5/2,5, Petr 3, Křepela J. 2,5, Švancarová M. 1/2.