Jdi na obsah Jdi na menu
 


a-nové bránice+silůvky/ b-křetín_b

   Takže v krátkosti ohlédnutí za zápasy víkendu 29. a 30.10 .2011. Kraj hrál 4. a 5. kolo, naši hráli doma oba zápasy v sobotu. Okres měl na pořadu 3.kolo. Popořadě.

Áčko nejprve odehrálo dopoledne přeložené páté kolo, když hosté z Nových Bránic si udělali jednodenní výlet po okrese (vpodvečer hráli v Boskovicích). A přijeli v dobré náladě. Při jejich postavení v tabulce, byli na poslední příčce, nemohli čekat nic jiného než porážku. Zápas v jejich rozpoložení moc nezměnil. Naši nehráli nejlíp, čímž soupeři dovolili zisk čtyř, nepočítaje Peťanovu pátou prohru. Ale povinnost byla splněna a koncentrace na večer snad nedoznala újmu. Možná u čtyřher. Ale to možná bylo tím že Martin hrál letos poprvé.
Ve večerním zápase s dosud vedoucími Silůvkami se očekával velký boj. Naši začali prohrami v obou čtyřhrách, soupeř získal i první dvouhru, kdy Kolbert porazil Luboše K. ve třech setech. Ale to bylo nejvýraznější vedení jednoho z celků po celý zápas. Naši dalšími třemi výhrami stav srovnali. Poté naskakovali body na obou stranách jako při volejbale. Druhé kolo dvouher načal prohrou 0:3 s Kolbertem i druhý Luboš - Bezďa. Na 4:4 upravil Radim, když porazil Radka Pikulu. První pětisetový zápas večera pak prohrál Martin proti Škorpíkovi. Vzápětí Luboš K. porazil 3:1 Tomáše Pikulu. Do vedení jsme se poprvé dostali když ve třetí dvouhře Radim porazil 3:0 Kolberta. Po dalším zápase bylo však srovnáno na 6:6, to Martin prohrál s R. Pikulou. Další zápas přinesl jeden z klíčových momentů utkání. Luboš K. dotáhl do úspěšného konce pátý set proti Škorpíkovi. A když Luboš B. přehrál T, Pikulu taky v pěti setech vedli jsme 8:6. Soupeř snížil po výhře Kolberta nad Martinem. A bohužel pro nás vyhrál i dva další duely. Oba Lubošové prohráli 1:3. O vyrovnání musel bojovat Radim proti T. Pikulovi. Že hrála naše jednička proti jejich čtyřce nebylo alespoň v úvodu vůbec znát. Po prohraném prvním setu Radim nakonec zápas otočil a stanovil tak konečnou remízu.
Zbraslavec A – Nové Bránice A 10:4 body: Cetkovský 1/1,5, Bezděk 2,5/3,5, Křepela R. 3/3,5, Krása st. 2,5/3,5, Krása ml. 1/2– Daniel 1,5/3, Chalupa 1,5/3, Dvořák 0/3, Indra 1/3. Zbraslavec A - Silůvky A 9:9, Křepela L. 2,Bezděk 2, Křepela R. 4, Cetkovský 1 – Kolbert D. 3, Pikula R. 2,5, Škorpík J. 2,5, Pikula T. 0,5.
 
Béčko předehrávalo domácí duel v pátek a doma přivítalo Křetín B. V sestavě hostů nechyběl zbraslavecký odchovanec Laďa Koudelka, navíc hrál i jeho starší syn. To naše sestava byla bez Romana Illka, ale kvalitu neztratila, když poprvé v okrese nastoupil Luboš Křepela. Další stabilní dvojice Laďa Š. a Petr ml. doplnil také poprvé letos nastupující David Peterka ze Svitávky. Naši podali slušný výkon, který na soupeře v pohodě stačil.
Zbraslavec B – Křetín B 14:4 Krása P. ml. 4,5 - Křepela L. 3,5 - Švancara Vl. 3,5 - Peterka D. 2,5
 
Céčko zajíždělo k první výhře do Veselice. Po několika letech si plný bodový zisk připsal Zdeněk. No měl prostě den nejen na pincu, což můžu potvrdit.
Veselice A –Zbraslavec C 6:12 Křepela Z. 4,5 - Odehnal Vl. 3,5 - Jonáš M. 2,5 - Jonáš P. 1,5
 
Déčko prohrálo v Kunštátě, éčko v Rájci a efko v Bořitově.