Jdi na obsah Jdi na menu
 


a-otnice+mokrá/ c-petrovice

     V sobotu hráli kluci proti Otnicím a začali dobře, když po čtyřhrách vedli. Ovšem první kolo jim pak nevyšlo a vyhrál pouze ve čtvrté dvouhře Radim, čímž vyrovnal na 3:3. Druhou sérii zas naopak stejným poměrem vyhráli naši, když prohrál pouze Martin. Vedli jsme tedy 6:4. Ve zbylém průběhu už vyhrávali pouze Luboš B. a Radim. Což na udržení náskoku stačilo. Místo Petra nastoupil do poslední dvouhry Luboš K.a mohl hned získat desátý bod, ale pětisetový zápas s Kaloudem nakonec prohrál. Na rozdíl od Radima, který si jen o chvíli dříve ve stejně dramatické koncovce pátého setu poradil s Horákem. Desátý bod tak až vzápětí přidal druhý Luboš, který si ve čtyřech setech poradil s dnes asi nejlepším hráčem soupeře Šebečkem.

Zbraslavec A – Otnice A 9:9 body: Krása st.1,5/3,5, Bezděk 3,5, Cetkovský 0/3, Křepela R. 4,5, Křepela L. 0,5/1,5 - Horák 2, Kalouda 3, Šebeček 2, Vojáček 0/3.
V neděli proti Mokré začali kluci podobně, dvěma výhrami ve čtyřhrách. Ta druhá, kdy Radim s Lubošem otočili proti Patákovi a M. Vojtěchovi koncovku čtvrtého setu se nedá nazvat jinak než šťastnou. Poté to chvíli vypadalo, že se bude opakovat závěr včerejšího duelu, kdy naplno bodovali jen Radim s Lubošem B. Martin hladce prohrál a Luboš naopak vyhrál. Místo Petra dnes do dvouher nastoupil Luboš K., ale na Patáka, jejich dnes určitě nejlepšího hráče, přestože nehrál špatně, nakonec nestačil. Bohužel pak přišla nečekaná sprcha, když se Radim vytrápil na T. Vojtěchovi, přestože vedl 2:1 na sety. Soupeř se chytil a vracel všechny útoky jako by nic. Radim byl, nevím proč, viditelně dole a v koncovce rozhodujícího setu se zaslouženě radoval soupeř. Takže stav byl opět 3:3 jako včera. Ve druhých dvouhrách Luboš B. porazil M. Vojtěcha přestože prohrál první dva sety. Luboš K. prohrál s Kvapilem těsně první dvě koncovky setů a ve třetím už to bohužel bylo jasnější. Radim do zápasu s Patákem nenastoupil po předchozí prohře v nejlepším rozpoložení. A navíc soupeř vystupoval velmi sebevědomě. Nutno dodat, že dnes po právu. Radim mu konkuroval pouze v sudých setech, ten druhý se mu podařilo vyhrát, ale ten čtvrtý už ne, tak prohrál celkem jasně 1:3. A pak ukázal Martin, jak se dokáže porvat se soupeřem, jehož herním styl mu sedí. Po koncentrovaném výkonu T. Vojtěchovi prakticky nedal šanci a vyhrál 3:1. Vyrovnal tak stav utkání na 5:5. A přišlo konečně naše vzepětí. Luboš K. se také dočkal a proti M. Vojtěchovi po prohraném prvním setu, se dokázal dostat do laufu a k překvapení nejen svého soupeře v něm vydržel celé tři sety. Dvě těsně vyhrané koncovky druhého a třetího setu mu k tomu jistě hodně pomohly. Poté konečně zabodoval i Radim, Kvapilovi nedal žádnou šanci, až na malou výjimku, jíž byl prohraný třetí set. Martin podle očekávání nestačil na Patáka a Luba B. suverénně vyprovodil T. Vojtěcha. A zase jsme vedli - 8:6. Ovšem naše úspěšné období pomalu končilo. Radim načal poslední kolo dvouher proti M. Vojtěchovi, no a jak to popsat jinak než marně? Chytil se až ve druhém setu, avšak i ten prohrál. Naštěstí soupeř na tom dnes s formou také nebyl nejlépe, tak jakmile se Radim trochu spravil, nebylo o dramatičnost zápasu nouze. Přišly ještě tři těsné koncovky a v nich, přes všechnu nepřesvědčivost, vždy uspěl Radim. Mohli jsme si trochu oddechnout, vedli jsme nejvyšším rozdílem v celém průběhu utkání - 9:6. Chyběl onen pověstný poslední krok. Soupeř se však nerozklepal, naopak, ve třech zbylých zápasech naše borce vždy suše spláchl 3:0. Co k tomu říct více? Škoda:-).
Zbraslavec A – Mokrá A 9:9 body: Cetkovský 1/3, Bezděk 3,5, Křepela L. 1,5, Křepela R. 2,5, Krása P. 0,5/1,5 - Vojtěch M. 1, Kvapil 2, Paták 4, Vojtěch T. 2.
 
Béčko hrálo v posledním kole základní části v Rohozci. V utkání o moc nešlo, oba soupeři už měli zajištěnu účast v první šestce. Kluci v sestavě Laďa, Petr ml., Zdeněk a David uhráli remízu.
Céčko hrálo ve čtvrtek 26.1. další důležitý záchranářský duel doma s Petrovicemi. Hosté byli v tabulce předposlední, tak to moc chtělo je porazit. Naši od začátku vedli – 3:1, 5:3, 7:4, pak hosté snížili na 8:7, ale závěr naši zvládli. Desátý bod získal Laďa po pětisetové výhře nad Liborem Vyláškem. Jinak se dařilo Zdenkovi, který ani jednou neprohrál. Se čtyřmi výhrami má céčko velmi dobrou pozici pro udržení se v soutěži.
Zbraslavec C – Petrovice A 10:8Body Křepela Z. 4, Odehnal Vl. 3,5, Jonáš M. 2,5, Jonáš P. 0.
Déčko doma prohrálo jasně s Šošůvkou C 1:16. V tabulce se drží jedno místo nad sestupovou pozicí.
Éčko si v závěru soutěže dvěma výhrami nad Lhotou Rapotinou B a Olešnicí C zajistilo po nadstavbu účast v první šestce. Efko nedokázalo porazit ani dosud poslední celek soutěže Křetín E a po prohře 5:13 si právě s tímto soupeřem vyměnilo umístění v tabulce.