Jdi na obsah Jdi na menu
 


a-slatina+hrušovany/ b-voděrady

     Další ohlédnutí za zápasy víkendu tentokrát od pátku 11. do neděle 13. listopadu 2011. Kraj hrál 6. a 7. kolo, áčko hrálo doma v sobotu a neděli. A okres hrál 5. kolo.

Áčko mělo za soupeře celky z dolní části tabulky, tak mělo hrát o dvě výhry. Nakonec obě utkání byla docela vyrovnaná, ale naši měli v obou případech navrch.
V sobotu proti Slatině C byl průběh dlouho na vážkách, soupeř vedl ještě 5:6, když přišel rozhodující nástup našich, v podobě čtyř výher v řadě. Ve zbývajících třech zápasech bylo třeba jednou vyhrát a to se podařilo Luboši Bezděkovi. Výborně opět zahrál Radim, když ve čtyřech dvouhrách prohrál pouze dva sety. Bezďa a Petr zahráli slušně a jediný kdy nebodoval byl Luboš K., když většinu setů ztratil těsně až v koncovkách.
Nedělní utkání našim opravdu sedlo a přes několik vyrovnaných pětisetových duelů, skóre narůstalo povětšinou na naší straně. Velmi dobře zahráli všichni naši borci, když především prokázali pevné nervy v pátých setech, které naši ze sedmi případů pětkrát s přehledem zvládli. Jen jednou v nich uspěl soupeř a v posledním případě se konal dokonalý obrat v podání Martina, který po dvou prohraných setech vyhrál zbylé tři sety v koncovkách.
Zbraslavec A – Slatina C 10:7 body: Krása st. 2, Bezděk 3, Křepela L. 0,5/3, Křepela R. 4,5 – Frýb 3, Peprný 2,5, Třináctý 1,5, Sedláček 0/3. Zbraslavec A - Hrušovany A 10:2, Krása st. 1,5/2,Bezděk 2,5/2, Cetkovský 2,5/3, Křepela R. 3/3 – Kolegar 1/3, Vičík 0/3 Žilka 1/2, Škarda 0/2.
 
Béčko hrálo doma opět v pátek proti Voděradům A, které dosud nepoznaly porážku. Naši opět s Lubošem v sestavě, si od začátku udržovali mírné vedení, které dotáhli až ke konečné výhře. Poslední dvouhru ani Luboš nebyl nucen absolvovat.
Zbraslavec B – Voděrady A 10:8 Křepela L. 3,5, Illek R. 3, Krása P. ml. 2, Švancara Vl. 1,5
 
Céčko hrálo ve Žďárné a bez bodového příspěvku Ladě nemohlo pomýšlet na úspěch.
Žďárná B –Zbraslavec C 11:7 Jonáš M. 3,5, Křepela Z. 3, Odehnal Vl. 0,5, Jonáš P. 0
 
Déčko prohrálo doma s Křetínem D, éčko remizovalo ve Vískách a efko prohrálo v Rájci.