Jdi na obsah Jdi na menu
 


c-vanovice/ e-křetín_e

   Šesté kolo OPI hrálo céčko doma s Vanovicemi. Očekával se vyrovnaný průběh, už jen dle postavení obou celků v tabulce. Naši se drží s jednou výhrou třetí od konce a hosté jsou zatím bez jediného úspěchu na jejím samém dně. Ovšem s vědomím, že se našim proti tomuto soupeři nedaří, byla tentokrát obvyklá optimistická předpověď o něco slabší:-). Čtyřhry vyhráli Zdeněk se Slávem, druhou Laďa s Martinem ne. První kolo dvouher bylo ještě vyrovnané, přestože Zdeněk prohrál 1:3 s Tajovským, nutno dodat že zbytečně. Tuto ztrátu ještě vynahradil Laďa, když v těsné koncovce pátého setu udolal Kubína. V dalším průběhu naši postupně začali za soupeřem bodově zaostávat. Martin po první výhře se už ve zbývajících duelech nezmohl na moc a k údivu nejen sebe všechny prohrál. Zdeněk s Laděm hráli o dost líp, ale i oni už letos mají za sebou lepší zápasy. Sláva s Jarkem v současném rozpoložení na body nemají výkonnost. Neuhráli ve svých dvouhrách ani set, vlastně jo, aspoň myslím, ale ten zas Jarkovi v zápise ubral Laďa, což na podstatě nic nemění. Takže přestože naši nepředváděli bůhvíjaké výkony, byl průběžný stav v polovině utkání docela vyrovnaný, naši prohrávali 4:6. Před závěrečným kolem dvouher však už 5:9. Takže to nedopadlo, nutno bohužel říct, že dnes asi po zásluze. Příští kolo hrají kluci na půdě dalšího celku z dolní poloviny tabulky - Bořitova. Čekat se dá opět všelicos, snad se bude dařit víc.

Déčko v sobotu nedalo dohromady ani čtyři borce. Což zapříčinila i trocha nedorozumění. No po předchozím vývoji k němu asi není daleko. Takže ve třech prohráli 4:14 v Rohozci. V dalším kole je čeká jeden z klíčových duelů o záchranu, když doma přivítají poslední celek tabulky Lhotu Rapotinu.
Éčko si v předchozím týdnu snadno poradilo se dvěma slabšími soupeři – Petrovicemi D a Křetínem E. Body si tak připsali všichni zúčastnění, mezi nimiž byl letos i poprvé Petr Pisk, přesto v obou utkáních musela nastoupit i Markéta, jinak hrající za efko, ale zvládla to. Tým se dál drží v první šestce OSII. Ve stejné soutěži hraje i poslední celek efko. Toto označení „poslední“ se snaží naplnit i v pořadí soutěže. Takže není divu, že obě poslední utkání prohrálo – s Okrouhlou B i Lhotou Rapotinou B:-).