Jdi na obsah Jdi na menu
 


KS1-19.kolo: Zbraslavec-Mor.Krumlov B

Po úspěšných posledních venkovních zápasech, kdy áčko vyhrálo v Komořanech a remizovalo ve Slatině, už do konce sezóny šlo „pouze“ o umístění v tabulce.  Ve dvou posledních domácích utkáních hrálo áčko nejprve v sobotu 9.3. 2013 proti poslednímu celku tabulky Moravskému Krumlovu B a o den později si to rozdali v přímém souboji o šesté místo s dosud sedmým celkem Lanžhota B.

Zde se ohlédneme za tím prvním, které začalo podle našich představ oběma vyhranými čtyhrami. V prvním kole dvouher pak nejprve Pavel prohrál v pěti setech s Veberem, ale ostatní zápasy kluci vyhráli. Radim ve třech setech s Polákem, Bezďa ve čtyřech s Jedličkem a Luboš K. v pěti s Netoličkem. V dalším těsném zápase pak Bezďa porazil Vebera 3:2 a ostatní kluci si už ve zbývajících druhých dvouhrách poradili se soupeři celkem snadno. Zároveň s posledním zápasem druhých dvouher stihl dohrát Luba i svoji třetí dvouhru a když v ní i on porazil Vebera po čtyřech těsných koncovkách, bylo utkání rychle u konce.

Výsledek 19. kola KS1: STK Zbraslavec A – TJ Sokol Moravský Krumlov B 10:1 (sety 32:12),body: Pavel Těžký 1/2, Luboš Bezděk 2,5, Lubomír Křepela 3,5, Radim Křepela 2,5, Martin Cetkovský 0,5 – Marek Veber 1, Jindřich Jedlička 0, Lubomír Netolička 0, Jaromír Polák 0.